TOKO NAALDWIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 482 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Naaldwijk. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 21:15 Vooral de Lempers waren erg lekker!
28 sep 2022 om 20:45 Super lekker eten! Heel smaakvol. Fantastische pindasaus. Snelle bezorging.
25 sep 2022 om 20:00 Super lekker gegeten !
19 sep 2022 om 19:03 Heerlijk gegeten, zelfs extra rijst gekregen omdat ze dachten dat we te weinig besteld hadden (1e keer). Super lief!
18 sep 2022 om 20:50 Het eten was heerlijk en het eten werd snel bezorgd. We vonden zelf alleen wel dat het echt karig was, voor wat je kreeg en wat je hier voor moest afrekenen.
16 sep 2022 om 20:22 Helaas werd het te laat bezorgd. Smaak was prima.
15 sep 2022 om 22:21 Eten was heerlijk en op tijd bezorgd, de porties zijn wel erg klein voor het geld wat je ervoor betaald
6 sep 2022 om 20:48 Super supersnelle bezorging!!! Al het eten zoals altijd heerlijk en lekker warm bezorgd! Ik heb nog wat lekkers over voor morgen. Ik kan niet wachten tot de volgende keer!!
4 sep 2022 om 10:43 Wederom top
3 sep 2022 om 20:27 Lekkere daging smoor. Bijna net zo lekker als mijn Indische oma en tantes maakten.
28 aug 2022 om 20:22 Eten was goed op tijd. Kwaliteit en hoeveelheid is prima.
27 aug 2022 om 19:03 Iedere keer weer heerlijk eten